1 singura lingurita va scapa de mai mult de 9 kilograme de deseuri (fecale) si va curata abdomenul

Deși este adevărat, constipatia este unul dintre relele care au afectat cel mai mult oamenii de-a lungul vieții lor, există chiar și unii copii care suferă și de această problemă, care devine destul de îngrijorătoare.

 

Realitatea este că atunci când suferiți de constipație, este o senzație de durere și greutate în stomac, care este asociată cu numărul de fecale pe care le-am acumulat în stomac, ceea ce nu este foarte sănătos.

 

Există multe alternative care ne ajută să tratăm această problemă, fie prin luarea unor medicamente, fie prin cele mai recente remedii naturale, cu toate acestea nu toată munca noastră.

 

Dar astăzi vă aducem un remediu spectaculos, care vă va ajuta să eliminați toate scaunele pe care le-ați acumulat în intestine, pentru a vă putea continua viața cu mult mai multă liniște.

 

Fecalele, în general, se acumulează în colon, organul care se ocupă pentru a facilita procesul de digestie, așa că depinde de corpul nostru să funcționeze în mod optim în ceea ce privește sistemul digestiv pe care îl vorbim.

 

Atunci când colonul este murdar, observăm unele simptome cum ar fi oboseală, respirație urâtă, dureri de cap, constipație, inflamare a abdomenului, sistem imunitar slab, dureri de stomac, lipsă de apetit, diaree, greață și amețeli.

 

Deși nu credeți, colonul trebuie să fie îngrijit și curățat din timp în timp, așa că am adus această rețetă care a funcționat pentru mulți și are capacitatea de a elimina eficient fecalele și fără a cheltui prea mult în laxativele farmacie, deoarece este complet natural.

 

Nu mai așteptați și goliți-vă stomacul de scaunele pe care l-ați prins în colon ,în mod natural.

 

Ingrediente:

-2 linguri de gel de aloe vera

-1 lămâie

-1 L de apă

-Miere (opțional)

Metoda de preparare:

 

1. Stoarceti o lamaie si sucul puneti-l intr-un recipient.

 

2. Deschideți tulpina aloe vera și cu ajutorul unei linguri si extrageți 2 linguri de gel de aloe vera.

 

3. Adăugați aloe vera la blender și lamaie și 2 pahare de apă.

 

4. Amestecați-l cu apa rămasă și asta este.

 

5. Dacă nu vă place gustul, îl puteți îndulcii cu 1 linguriță de miere.

 

MOD DE UTILIZARE:

Luați acest remediu pe stomacul gol și mâncați după 30 de minute și beți un alt pahar la 30 de minute după fiecare dintre următoarele mese.

 

Acum că știți această rețetă, puneți-o în practică și profitați de avantajele acesteia.

 

Sursa

Loading...